Livrare și retur

1.a. LIVRARE NAȚIONALĂ

Preț transport:

  • Taxa transport de 17 RON pentru comenzile mai mici de 250 RON
  • Transport GRATUIT prin GLS - General Logistics Systems  , pentru orice comandă ce depășește suma de 250 RON.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii, in termen de 1-3 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor, exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.

  • Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda, prin curierat rapid.

  • Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi  

 

  • 2. SCHIMBUL DE PRODUSE SI RETURUL

 

Puteti returna sau schimba produsele comandate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului.

Schimb de mărime

Clientii care aleg optiunea de a schimba mărimea unu produs comandat, beneficiaza de un RETUR GRATUIT.

Daca pentru o comanda se vor inregistra doua sau mai multe schimburi de produs, incepand cu cel de-al doilea schimb taxa de transport tur - retur este de 17 RON.

Schimb de produs

Dacă doriți să schimbați produsul pe care l-ati primit, cu oricare alt produs pe care il avem la comercializare, va trebui achitată o taxa de transport de 17 RON .

Returul pentru restituirea banilor

Daca doriti sa returnati produsul/produsele cumpărate și să vă restituim banii în cont, o taxa de transport si comisioane bancare in valoare  de 17 RON va fi oprită din suma pe care o vom vira in contul d-voastră!

ATENTIE !!! Daca optati pentru orice alt serviciu de curierat, , ne rezervam dreptul de a va factura suma respectiva sau de a refuza coletul. 

a. Conditii de retur:

- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare, trebuie sa aiba toate etichetele atasate si sa fie insotite de bonul fiscal sau factura de vanzare. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor.

- Impachetati produsele în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

b. Cum se procedeaza:

Sunati la 0757 286 303 - Departament Retur

Returnati produsele ambalate corespunzător( produsele trebuie să fie nepurtate, cu etichete iar ambalajul ambalajul exterior să fie protejat cu o folie din plastic)
- GRATUIT, prin firma de curierat GLS Romania daca optati pentru schimbarea produsului  (marime, culoare sau schimbul cu alt produs distinct)

Daca optati pentru orice alt serviciu de curierat taxat suplimentar, ne rezervam dreptul de a va factura suma respectiva sau de a refuza coletul. 

Dupa primirea coletului si verificarea actelor si produselor, vom trimite produsul dorit sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat, in termen de 4-5 (zi lucratoare) de la data receptionarii coletului in depozitul nostru, si nu data la care s-a ridicat produsul de la d-voastra.

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.


Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati printr-un email la adresa contact@gentleman-bucovina.ro, pentru a remedia această neplăcere.