Monitorul SV

Suceveanul care te învață cum să te îmbraci pentru succes
Hainele pe care le porți și felul în care te îngrijesti va schimba modul în care ceilalti oameni aud ceea ce spui. Subconștientul le va spune dacă ești ca ei sau ești diferit. Va influența decizia de a te asculta sau a te ignora.A avea sau nu,încredere în tine.
Pentru a demonstra această teorie,vă invit să faceți următorul test:
Încearcă să vizitezi primăria orașului sau o clădire cu birouri îmbrăcat la costum și cravată, apoi peste câteva zile încearcă din nou îmbrăcat într-un tricou necălcat asortați cu o pereche de pantaloni uzați.Vei vedea cum receptionerii si oamenii responsabili cu securitatea își vor schimba atitudinea si comportamentul fata de tine.
Din pâcate,acesta este adevărul, fie că ne place sau nu, și psihologii spun că acest comportament este cauzat de lenea creierului care pune imediat ”etichete” pe fiecare persoană cu prima bucată de informație pe care o primește, iar aceasta este mereu îmbracamintea.
Un bărbat care poartă haine curate, de mărime potrivită staturii lui și folosește stilul clasic în avantajul lui va face ca oamenii să prețuiască prezența și ideile lui.
Vrei acel contract gras pentru firma ta?Un job mai bun,poate?Vrei să cucerești femeia pe care nu o poți scoate din minte?Totul începe cu o primă impresie bună.
Recomand ca în fiecare dimineață sa îți aduci aminte vechea zicală: ”Ai doar o singură șansă să faci o primă impresie bună!”. Succesul  impresiei este creat înainte să începi să vorbești,prin intermediul hainelor pe care le porți.
Oricare ar fi mesajul pe care încerci să-l trimiți lumii,nu uita niciodată că hainele în care îmbraci acel mesaj va determina felul în care mesajul este perceput. Așa că îmbraca-l cu grijă!