Cum să impresionezi femeile prin stil

Ți-ai dori să găsești niște reguli scrise despre cum să impresionezi femeile mai ușor sau să poți citi gândurile?

Nu trebuie să te naști chiar un Don Juan ca să știi să impresionezi femeile. O poți face cu pași mărunți printr-un stil desăvarșit.

Învață câteva reguli de bază. Chiar dacă ești căsătorit, profită de aceste informații de aur și impresionează-ți soția.

Cu toate că o parte dintre ele sunt bine știute și de tine, unele te vor surprinde cu adevărat. Realitatea e cu totul alta, decât credeai tu. Multe femei au gusturi diferite în ceea ce privește stilul deținut de un bărbat.

Am făcut mai multe cercetări pentru tine, iar lucrurile stau astfel:

  • Un stil clasic desăvarșit

Știm cu toții că funcția de bază a costumelor este aceea de îmbrăcăminte de înaltăd calitate, pentru afaceri si evenimente speciale. Ceea ce ai uitat este că, prin intermediul stilului clasic - elegant poți impresiona orice femeie.

Majoritatea doamnelor și domnișoarelor sunt atrase de bărbații îmbrăcați la patru ace.

Psihologii sunt de părere că femeile sunt atrase de bărbații care poartă costume, datorită faptului că acestea scot în evidență trăsăturile masculine ale unui bărbat.Așadar, poartă costume ori de câte ori ai ocazia, chiar dacă nu ești un business man, dacă vrei să furi privirile domnișoarelor.

Costumul trebuie sa aibă un croi pe măsură, nici prea larg nici prea strâmt, să nu te facă să te simți incomod.

Femeile te vor privi ca pe un bărbat puternic și de succes.

  • Un ceas frumos

Știm că e mai simplu să verifici smartphone-ul pentru a afla cât e ora. Însă, modalitatea cea mai politicoasă de a verifica cât este ora, este simpla mișcare a încheieturii, pe care se află ceasul.

Din acest motiv, mai ales, ai nevoie de un ceas bun. Iar al doilea motiv este acela că femeile acordă mare atenție detaliilor.

Ceasurile de calitate ale unui bărbat încorporează o față atemporală și un design minimalist. Dacă bugetul permite, poți opta pentru mai multe modele, pentru a-l asorta în funcție de stilul de îmbrăcăminte pentru o anumită zi: elegant, casual sau sport. 

Cu ajutorul unui ceas iti poti contura aspectul exterior.

  • Parfumul potrivit

Un miros frumos este adesea cel mai important factor cu care poți fura atenția unei femei.

Importante studii de specialitate arată că femeile au un simț olfactiv destul de pronunțat. Acesta este și principalul criteriu după care își selectează partenerii de viață.

Astfel, obiectivul tău este sa alegi parfumul potrivit pielii tale, testând mai multe produse, până la alegerea celui potrivit.

  • Un pic de roz

Da, așa este! Nu ți se pare chiar cea mai masculină culoare, însă, femeile o adoră. Ele consideră, chiar că, bărbații care o poartă au incredere în ei și sunt mai îndrăzneți.

Culoarea roz este asociată cu emoțiile pozitive. Cercetările arată că persoanele care poartă roz sunt mai fericite decât celelalte.

Dacă ai în garderoba ta măcar o camașă sau un tricou,în nuanțe de roz, succesul este garantat. Crede și nu cerceta.

Cu o pereche de pantaloni din in, albi, o cămașă roz și curea maro, nu vei da greș la întâlnire.

  • Perechea de jeansi potrivita

Jeansii sunt articole de îmbracaminte fără vârstă. Orice bărbat, indiferent de vârstă sau de forma corpului, are nevoie de o pereche bună de jeansi în dulapul lui.
Întrebarea este: de ce sunt ei atât de iubiți?

La început erau purtați în special de cowboy, în filmele americane, apoi de băieții răi, până când au devenit piesa principală din garderoba oricărui bărbat. Femeile iubeau încă de pe atunci bărbații care purtau blugi.

Însă, găsirea perechii de jeans potrivită conformației și stilului tău de viață este mai greu de găsit.

Există nenumărate mărci și modele de blugi, astfel ai nevoie de multe încercări până la găsirea perechii potrivite.

Trucul este sa alegi o marime mai mica si sa incerci modele diferite. Evita-i pe cei cu turul lasat si foarte largi.

  • Încâlțăminte elegantă

Se spune că pantofii sunt fereastra către sufletul persoanei care îi poartă. Iar pantofii sunt cei care dau stilul. Alege să porți doar perechi de calitate pentru a arăta că dai importanță stilului.

În funcție de pantofii pe care alegi să îi porți, femeile pot interpreta o mulțime de lucruri despre tine, fără ca tu să scoți un cuvânt.

Încălțămintea uzată te face să arăți ieftin și neîngrijit. Pantofii din piele naturală, curați și bine asortați,la ținuta la care sunt purtați, arată că ești atent și experimentat.

  • Un zâmbet frumos și o respirație proaspătă

Aici nu este nevoie de un efort prea mare. Totul are legătură cu tine, cu atitudinea și igiena personală. Cu cât ai mai multă gijă de aspectul tău exterior, cu atât vei reuși să impresionezi mai mult.

Cercetările arată că zâmbind este cel mai simplu și mai ieftin mod de a face interlocutoul să-ti răspundă în aceeași manieră. 

Femeile sunt mai interesate de bărbații care li se adresează cu un zâmbet larg.

Nu uita să ai grijă de dinții tăi. Folosește toate armele din dotare ca să ai tot timpul o respirație proaspătă și vizitează stomatologul o dată la șase luni.

Pe lângă toate acestea, nu trebuie sa îți lipsească încrederea. Poți purta haine de calitate, bine alese, însă dacă nu ai încredere, totul este ruinat.
Învață să te simți bine cu tine însuți și totul devine mai ușor.

Cu toate acestea și nu numai, poți câștiga mai ușor inima unei femei.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published