9 greseli vestimentare pe care orice mire trebuie sa le evite

Orice mire sau mireasă visează la o nuntă perfectă. începând de la vestimentație și până la meniuri sau muzică aleasă, totul trebuie să fie ca la carte. Doar așa succesul va fi garantat și toată lumea mulțumită.

Chiar dacă se presupune că nu ai cum să dai greș în alegerea unui costum și a unei cămăși, nimic nu este perfect pe lumea asta și fiecare dintre noi este supus greșelii, când vine vorba de vestimentație erorile pot fi multe, chiar și în ceea ce îl privește pe mire. 

Iată cele mai importante nouă greșeli vestimentare, pe care un mire ar trebui să le evite în ziua nunții sale:

1.Nu te asorta cu mireasa
Dacă ai observat în stânga și în dreapta, la evenimentele la care ai participat până acum, că mirele asortează cravata sau papionul cu rochia miresei, este cât se poate de greșit. Dacă totuși se face într-un mod discret sau există un dress code atunci este în regulă, însă altfel poartă exact ceea ce se se asortează la costumul tău și în funcție de personalitatea ta.
2.Evită costumele prea lucioase
Chiar dacă ți se par mai speciale, costumele lucioase, în nuanțe de gri sau altă culoare, nu sunt cele mai potrivite pentru o astfel de zi. Dacă, în plus este mai mare cu o mărime sau două, cu atât mai mult vei arăta caraghios, precum un clown sau un astronaut.
3.Cămașa și costumul nu trebuie să fie nici mari nici prea mici
Când mergi la cumpărături pentru alegerea hainelor de ginerică, acordă mai multă atenție stilului propriu sau gusturilor tale. Alege un costum de dimensiunea potrivită și în funcție de conformația ta. Nici prea mare, nici prea strâmt. La fel trebuie procedat și când trebuie să faci alegerea cămășii. Dacă este prea strâmtă, atunci când e nevoie să dezbraci sacoul se va vedea dizgrațios și poate chiar plezni pe tine.
4.Nu merge la cumpărături împreună cu soacra sau părinții
Nu prea ai idei și ți-ar face bine să ai o persoană apropiată cu tine la cumpărături, atunci când mergi să-ți alegi hainele de ginere? Nu alege să mergi tocmai cu unul din părinți sau socri. Nu sunt în măsură să-și dea cu părerea la ceea ce ție ți se potrivește. Ele vor alege după gusturile lor și nu în funcție de tine și de personalitatea ta. E de preferat să mergi singur, pentru că în astfel de magazine există un consilier cu care te poți sfătui, în privința vestimentației potrivite.
5.Evită seturile formate din cravată și batistă sau butoni
Chiar ți se pare că trebuie să urmezi o linie de sus până jos? Nu-i ok. În plus, majoritatea produselor de acest gen sunt fabricate din materiale ieftine și vei părea ieftin îmbrăcat sau chiar lipsit de stil.
6.Nu asorta negru cu maro
Indiferent că este vorba despre pantofi maro cu un costum negru sau invers, ori curea maro cu pantofi negri și invers, nu va arăta bine deloc. Sunt două culori care, alăturate, mai ales în astfel de situații, nu se potrivesc cromatic și arată ciudat. 
7.Evită cămășile prinse la guler în nasturi
Acest tip de cămăși, cu guler button-down, prins în nasturi la colțuri trebuie evitate la ținutele black tie sau white tie, bussines sau nuntă. Poartă-le doar la ținutele de zi, casual.
8.Nu purta cămașa cu mânecă scurtă sau neagră
Acest tip de cămăși trebuie evitate complet. Cămașa cu mânecă scurtă, elegantă, este complet nerecomandată de specialiștii în stil masculin iar cea de culoare neagră poate fi purtată doar la evenimente cu dress code sau înmormântări. La fel și cămașa cu imprimeuri sau în carouri. Nu au ce căuta la astfel de evenimente. 
9.Evită pantofii Oxford, cu vârf pătrat sau din piele întoarsă
Toate aceste tipuri de pantofi sunt potriviți la ținutele casual, nu la cele formale, precum nunți sau petreceri speciale. Poartă, în schimb o pereche de pantofi cu vârf rotunjit din piele netedă sau ușor lăcuiți.

Si lista cu greselile vestimentare, pe care le poate face un mire, poate continua. Rochia miresei va atrage cele mai multe priviri. Încearcă să nu furi acele priviri prin greșeli vestimentare deranjante. Reține aceste sfaturi și folosește-le cu încredere.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published