Modalități de plată

Modalitati de plata

Poți alege dintre următoarele modalități de plată:

  1. Numerar la livrare (plata ramburs)
  2. Plata online cu cardul tău de debit sau de credit
  3. Plata prin credit cu rambursare în rate lunare

1. Plata la livrare (ramburs)

Este cel simplu mod de plată. Nu trebuie decât să ai banii în numerar conform comenzii tale și sa îi înmânezi curierului care asigura livrarea în schimbul produsului tău.

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Avantajele acestei metode de plată:

  • comoditate și ușurintă în procesul de comandă
  • siguranța plății
  • fără costuri suplimentare
  • poți plăti iîn RATE în condițiile instituției financiare emitente a cardului, mai multe
  • poți trimite cadouri unei persoane dragi chiar dacă nu sunteți în același oraș

CUM poți plăti online cu cardul?
Pas 1: Selectezi la metoda de plată “Online cu card bancar" sau “CardAvantaj sau Optimo Card” sau “Alt card de credit” și apeși "Finalizare comanda".

Pas 2: Se face redirecționarea pe o legatura securizată pe pagina procesatorului de plăți prin carduri bancare PayU. Va trebui să introduci în formular numărul cardului, data expirării (ambele informații le găsiți tipărite pe card) codul CVV2/CVC2 și numărul de rate, dacă este cazul. Apoi apeși “Pasul următor”.

Pas 3: După finalizarea comenzii vei primi confirmarea pe pagina procesatorului de carduri bancare, precum și un e-mail de confirmare cu detaliile tranzacției.

3. În situația în care nu ai banii necesari pentru a plăti produsele dorite, avem soluția pentru tine: credit în rate lunare

Te putem ajuta sa obții simplu un credit cu rate ușoare dacă valoarea coșului de cumpărături este de cel puțin 399 lei, mai multe detalii regasești aici și aici. Creditul nu este acordat de catre Studio Moderna S.A., ci de una dintre instituții financiare partenere în urma analizei cererii de credit.
În anumite perioade, avem oferte speciale de finanțare unde nu avem impusă o valoare minimă a creditului și/sau avem costuri de finanțare foarte avantajoase, mai multe detalii aici.

Dacă dorești să achiziționezi produsele prin credit în rate, te rugăm să suni la 0751 690 120 (tarif normal) sau să ne trimiți un e-mail cu datele tale de contact la adresa salut@zenman.ro și te sunăm noi.